top of page
  • Writer's pictureSoren Sciera

Mine LFI Gallery Awards

Updated: Feb 8, 2023

Foto: Søren Sciera / Kamera: Leica Q


Det er altid fantastisk og meget givende at få positiv feedback på ens professionelle fotografering, og ikke kun fra venner og bekendte. For mig er det også lige så vigtigt at få positiv anerkendelse fra en mere professionel side.


Jeg lægger løbende billeder op hos LFI Gallery, hvor nogle af disse bliver flaget til vurderingen som Master shot or Selection. Og fra tid til anden modtager jeg feedback fra Leica Fotografie International som informere mig om, at mine billeder var blevet udvalgt til optagelse i det prestigefyldte LFI Gallery.


Hvad er LFI Gallery

LFI Gallery er en omhyggeligt kurateret platform for fotografering, hvor billeder evalueres af en international professionel redaktion med det formål at fremvise inspirerende billeder fra hele verden.


Leica-mærket har altid været synonymt med verdens førende dokumentar-, reportage- og gadefotografer så som Henri Cartier-Bresson, Robert Frank og Elliott Erwitt for blot at nævne nogle få. Derfor er det altid en ære at få nogle af sine fotografier anerkendt af et firma med en så rig historie og arv, og som er noget jeg må indrømme jeg er ekstremt stolt af.


Indtil videre har jeg fået følgende fotografier optaget i Leica Fotografie International:
15 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page